Nadine Loots, praktijk voor kinesitherapie (Brasschaat, Antwerpen)

 

                            

 

Doeltreffende ondersteuning bij uw kwetsuur

In mijn kinesitherapiepraktijk in Brasschaat kunt u terecht voor een ruime waaier aan behandelmogelijkheden wanneer u kampt met kwetsuren, gewrichts- en spierpijnen of wanneer u moet revalideren na ongeval of ziekte. Ik, Nadine Loots, bied u al meer dan 15 jaar een efficiënte ondersteuning van uw fysiek herstel.

 

Omdat ik u steeds de beste zorgen wil aanbieden, zorg ik ervoor dat ik steeds up-to-date blijf met betrekking tot de nieuwste technieken en behandelmethoden. Ik volg op regelmatige basis bijscholingen en beheers verschillende specialisaties binnen de kinesitherapie.

 

De behandelingen kunnen doorgaan bij u thuis of in mijn praktijk, die volledig uitgerust is om u de beste zorgen te bieden. Ik werk steeds met een individueel behandelplan dat is afgestemd op uw noden en mogelijkheden.

 

U kunt in mijn praktijk terecht na afspraak. Aarzel niet om contact op te nemen om uw sessie in te boeken of om een huisbezoek aan te vragen.

 

Pre- en postnatale kinesitherapie (Brasschaat)

Behalve algemene kinesitherapie beheers ik verschillende specialisaties binnen mijn vakgebied. Mijn aanpak is er altijd op gericht u de behandeling te bieden die optimaal aansluit bij de aard van uw klachten.

 

Zwangere en pas bevallen vrouwen kunnen bij mij terecht voor een correcte opvolging van hun zwangerschapskwalen – zoals overmatig vocht, stramheid van de spieren of een pijnlijke bekkenbodem. Deze pre- en postnatale kinesitherapie is bijzonder heilzaam in een periode dat u geen of slechts weinig pijnverzachtende medicatie kunt innemen.

 

Wanneer u na de bevalling last hebt van urineverlies, kan dit probleem beperkt of verholpen worden met sessies bekkenbodemreëducatie. Met behulp van enkele eenvoudige fysieke oefeningen versterken we de bekkenbodemspieren zodat deze beter zullen functioneren.

 

Andere specialisaties

Behalve voor algemene kinesitherapie kunt u ook in mijn praktijk terecht voor:

  • manuele therapie
  • lymfedrainage
  • pre- en postnatale begeleiding
  • easy taping
  • bekkenbodemreëducatie
  • relaxatietherapie

 

Wilt u een afspraak maken met uw kinesist in Brasschaat?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met de praktijk.